info@webwauw.nl

085-79 22 928

Contigo® Ashland drinkfles

Bij web wauw hebben we dé waterfles van het moment: de Contigo® Ashland. Bekend om zijn AUTOSPOUT®-technologie; één druk op de knop en de drinktuit klapt omhoog. De fles is direct herkenbaar aan de strakke en stijlvolle vormgeving. Het BPA vrije Tritan kunststof maakt de fles stevig en sterk. Daarnaast zijn de innovatieve Contigo® waterflessen geurloos en smaak- en lekvrij! Gesloten wordt de drinktuit beschermd tegen vuil. De fles heeft een inhoud van 720 ml en komt met een mooie karabijnhaak. Inclusief gebruiksaanwijzing en vaatwasmachinebestendig. Ga voor duurzame promotie met deze favoriet: verkijgbaar in 5 kleuren en al beschikbaar vanaf 8 stuks!

Contigo® Shake & Go™ FIT Medium

Promoot jouw merk als duurzaam en gezond met dé sportfles van het moment! Jouw logo staat strak op de kunststof rand van de fles; altijd binnen handbereik! De Contigo® sportfles komt met een rond bodemdesign en speciale shakerbal. Ideaal voor het gelijkmatig en zonder klontjes mengen van proteïnedrankjes en shakes. De innovatieve Contigo® waterflessen en drinkbekers zijn geurloos, smaakvrij en BPA-vrij. En 100% lekvrij! Inclusief draaglus, maataanduiding in ml/oz en gebruiksaanwijzing. De fles heeft een inhoud van 590 ml en is vaatwasmachinebestendig.

Contigo® Cortland drinkfles

Gebruiksvriendelijke waterfles van helder BPA-vrij Tritan. Met AUTOSEAL®-technologie (100% mors- en lekvrij ontwerp. Druk op de AUTOSEAL®-knop, neem een slokje. De drinkopening sluit automatisch na elke slok.), uniek vergrendelsysteem en karabijnhaak. Vaatwasmachinebestendig. Incl. gebruiksaanwijzing. Inhoud 720 ml. Contigo® Dé uitblinker in kwaliteit, vormgeving en technologie. Direct herkenbaar aan de strakke en stijlvolle vormgeving, stevig en sterk. De innovatieve Contigo® waterflessen en thermobekers zijn geurloos, smaakvrij, BPA-vrij en gebaseerd op de revolutionaire AUTOSEAL® of AUTOSPOUT®-technologie (2 jaar garantie). Gesloten wordt de drinktuit beschermd tegen vuil en microben.

Contigo® Shake & Go™ FIT Large

Gemaakt van helder BPA-vrij Tritan kunststof. Met handige draaglus, ruime opening en stevige schroefdop voor lekvrij shaken. Wil je sportdranken mixen zonder klontjes? Dan is deze beker ideaal dankzij de speciale shakerbal en het ronde bodemdesign. De fles heeft zelfs een afneembaar compartiment voor het bewaren van proteïnepoeder en een aparte inlage voor het bewaren van tabletten. De fles heeft een inhoud van 650 ml, is vaatwasmachinebestendig en heeft een gebruiksaanwijzing en maataanduiding in ml/oz. Dus wil jij je klanten verwennen met de laatste technologie op het gebied van duurzaamheid en gezondheid? Kies dan voor jouw logo op de Contigo® Shake & Go™ FIT Large.

Contigo® Ashland Chill fles

Deze RVS waterfles van Contigo® heeft een vacuümgeïsoleerde wand; het houdt jouw drank tot 20 uur lang koud! Ook bekend om zijn AUTOSPOUT®-technologie; één druk op de knop en de drinktuit klapt omhoog. De fles is direct herkenbaar aan de strakke en stijlvolle vormgeving. Het BPA vrije Tritan kunststof maakt de fles stevig en sterk. Daarnaast zijn de innovatieve Contigo® waterflessen geurloos en smaak- en lekvrij!

Contigo® Cortland Infuser fles

De slimme drinkfles met AUTOSEAL®-knop; neem een slokje en de drinkopening sluit daarna automatisch! De fles heeft een uniek vergrendelsysteem, mooie karabijnhaak en een bijzondere infusiecup aan de onderkant. Vul de infusie-cup met kruiden of fruit en vul de fles met water. Bevestig beide delen daarna in een handomdraai aan elkaar. De smaak van het fruit mengt zich met het water en dankzij de speciale zeef drijft het fruit niet los in de fles.

Contigo® Swish waterfles

Mey deze kleurencombinaties valt jouw merk gegarandeerd op! De opvallende Contigo® Swish waterfles is gemaakt van BPA-vrij Tritan kunststof en is bestand tegen harde schokken. Geen zorgen als je de fles een keer laat omvallen. De AUTOSEAL®-technologie zorgt ervoor dat de fles 100% mors- en lekvrij is. De fles heeft een inhoud van 500 ml en is vaatwasmachinebestendig. Ga voor duurzame promotie met deze favoriet: verkijgbaar in 6 trendy kleurencombinaties en al beschikbaar vanaf 16 stuks! Zonder moeite, zo geregeld bij web wauw!

Contact

Web Wauw

t : 085-79 22 928

e: info@webwauw.nl

Info

 

Kvk nummer  75 79 07 85 
Btw nummer  NL 001559470 B64

Iban NL 80 KNAB 0259 5967 52

Bic Knabnl2h