info@webwauw.nl

085-79 22 928

Foto mokken

Op zoek naar een leuk geschenk voor een verjaardag, een voetbalteam of wellicht wel als relatiegeschenk of voor uw eigen personeel? Maak nu een leuke mok met foto, tekst of bedrijfslogo. Elke mok wordt full colour bedrukt, zodat jouw design echt tot z'n recht komt! Bij web wauw proberen we printen zo makkelijk mogelijke te maken. Dus indien je er niet uit komt, kan je gerust contact opnemen met onze specialisten!

Mokken XXL

Of je nu op zoek bent naar het perfect welkomstcadeau voor nieuwe werknemers of een creatieve manier om jouw bedrijf te promoten, bedrukte Mokken XXL met jouw logo zijn een echte must-have! Serveer jouw klanten en werknemers koffie in gepersonaliseerde Mokken XXL voor maximale merkbekendheid.

Design mokken

Of je nu op zoek bent naar het perfect welkomst cadeau voor nieuwe werknemers of een creatieve manier om jouw bedrijf te promoten, bedrukte Design mokken met jouw logo zijn een echte must-have! Serveer jouw klanten en werknemers koffie in gepersonaliseerde Design mokken voor maximale merkbekendheid.

MyCup mok

Beschrijfbare, keramische mok, incl. 2 krijtjes. Schenkinhoud 350 ml. Per stuk in doos.

Cappuccino mokken

Of je nu op zoek bent naar het perfect welkomstcadeau voor nieuwe werknemers of een creatieve manier om jouw bedrijf te promoten, bedrukte Cappuccino mok met jouw logo zijn een echte must-have! Serveer jouw klanten en werknemers koffie in gepersonaliseerde Cappuccino mok voor maximale merkbekendheid.

Mokken XL

Of je nu op zoek bent naar het perfect welkomstcadeau voor nieuwe werknemers of een creatieve manier om jouw bedrijf te promoten, bedrukte Mokken XL met jouw logo zijn een echte must-have! Serveer jouw klanten en werknemers koffie in gepersonaliseerde Mokken XL voor maximale merkbekendheid.

Espresso mok

Wil je de dag met veel energie beginnen? Neem dan een espresso in een door jouw bedrukte espresso mok. Deze espresso mok is ook uitermate geschikt als relatiegeschenk en al te bestellen vanaf 1 stuk. De inhoud van de mok is 23 cl.

Senseo Mokken 80 mm

Of je nu op zoek bent naar het perfect welkomstcadeau voor nieuwe werknemers of een creatieve manier om jouw bedrijf te promoten, bedrukte Senseo koppen met jouw logo zijn een echte must-have! Serveer jouw klanten en werknemers koffie in gepersonaliseerde Senseo koppen voor maximale merkbekendheid.

Senseo Mokken 83 mm

Of je nu op zoek bent naar het perfect welkomst cadeau voor nieuwe werknemers of een creatieve manier om jouw bedrijf te promoten, bedrukte Senseo mokken met jouw logo zijn een echte must-have! Serveer jouw klanten en werknemers koffie in gepersonaliseerde Senseo mokken voor maximale merkbekendheid.

Contact

Web Wauw

t : 085-79 22 928

e: info@webwauw.nl

Info

 

Kvk nummer  75 79 07 85 
Btw nummer  NL 001559470 B64

Iban NL 80 KNAB 0259 5967 52

Bic Knabnl2h