info@webwauw.nl

085-79 22 928

Standaard Enveloppen

Wil jij alle brieven van begin tot eind herkenbaar versturen? Laat dan jouw enveloppen drukken bij Web wauw en maak het versturen van mededelingen een stuk persoonlijker.

Bedrukte allover enveloppen

llover enveloppen kan je volledig bedrukken met jouw gewenste ontwerp. De enveloppen zijn beschikbaar in verschillende formaten en met speciale kleuren. Wanneer je de kleuren van jouw bedrijf wilt laten drukken in full colour, dan ben je hier aan het juiste adres!

Enveloppen Recycled

Toon als bedrijf je milieuvriendelijke bijdrage en val op met de gereclyclede enveloppen van web wauw ! De enveloppen zijn gemaakt van gerecycled Cyclus Offset papier en komen met een zelfklevende striplock voor een perfecte sluiting.

Enveloppen Pms

PMS enveloppen bestellen om jouw huisstijl compleet te maken, dat doe je bij web wauw. PMS staat voor "Pantone Matching System", dit is een systeem van kleurenstalen wat er voor zorgt dat jouw merkkleuren altijd consistent gedrukt worden.

Luchtkussen enveloppen

Wil je veilig belangrijke accessoires verzenden? Dankzij de bubbel enveloppen verstuur je zorgeloos via brievenbuspost. Maak van elke levering een contact met jouw merk door luchtkussen enveloppen te bedrukken en in gebruik te nemen!

Bordrug enveloppen

Nieuwe contracten of belangrijke documenten netjes verzenden doe je makkelijk met bordrug enveloppen. Bij Web wauw hebben we 5 populaire formaten beschikbaar, met de bordrug enveloppen a4 als onze absolute bestseller!

Onbedrukte enveloppen

Onbedrukte enveloppen bestel je natuurlijk het aller goedkoopst bij web wauw! Natuurlijk verkrijgbaar in alle gangbare varianten, met of zonder zelfklevende sluiting en met of zonder venster.

Monsterzakken

Het versturen van een klein pakket zoals geschenk of object met een licht andere vorm is makkelijk met monsterzakken. Monsterzak enveloppen zorgen ervoor dat jouw merk herkend wordt bij elke levering.

Metallic enveloppen (onbedrukt)

Een extra feestelijke envelop is de metallic envelop. Deze enveloppen hebben een mooie zilverachtige glans die je kaart extra doen opvallen in een stapel post. Metallic enveloppen zijn gemaakt van lasterprintergeschikt 120 g/m² papier en voorzien van een stevige gomstrip.

Gekleurde Enveloppen (onbedrukt)

Op zoek naar een feestelijke rode envelop of een bruine envelop voor je zakelijke post? Wij hebben enveloppen in alle standaardformaten en in 15 verschillende kleuren.

Contact

Web Wauw

t : 085-79 22 928

e: info@webwauw.nl

Info

 

Kvk nummer  75 79 07 85 
Btw nummer  NL 001559470 B64

Iban NL 80 KNAB 0259 5967 52

Bic Knabnl2h