info@webwauw.nl

085-79 22 928

Wandkalenders

Nooit meer een verjaardag vergeten? Dan ben je hier aan het juiste adres! Personaliseer de wandkalender naar wens met een eigen ontwerp. De wandkalender bestaat uit één voorblad en 12 bladen daarachter, één blad per maand. De wandkalenders worden op 250 grams gloss papier geprint.

Bureaukalenders

Heel het jaar jouw boodschap op het bureau van jouw klanten, dat is pas reclame! De Bureaukalenders van web wauwzijn ideaal om weg te geven: Voordelig en zeer doeltreffend. De Bureaukalenders bestaan uit 13 pagina's, 1 voor elke maand en een voorblad.

Vouwkalenders

Heel het jaar jouw boodschap op het bureau van jouw klanten, dat is pas reclame! De vouwkalenders van web wauwzijn ideaal om weg te geven als relatiegeschenk: Voordelig en zeer doeltreffend. We drukken ze op prachtig en stevig 300 grams sulfaatkarton.

Kalenderkaartjes

Een kaartje dat gebruikt kan worden als visitekaartje en als kalender in handig zakformaat. De kalenderkaartjes van HelloprintConnect zijn leuk om weg te geven aan bestaande klanten of relaties, maar werken ook perfect om nieuwe klanten aan te trekken. De kaartjes zijn gemaakt van stevig PVC en hebben afgeronde hoeken.

3 Maandskalender Classic

Deze klassieke 3 maanden kalender is bij uitstek geschikt als corporate gift, maar mag ook zeker niet ontbreken in jouw huisstijl. Kies uit 5 verschillende kleuren van het calendarium dat past bij jouw design. Het design dat jij kiest word dan geprint op de kopstrook in full colour

4 Maandskalender Classic

Deze 4 maanden kalender is bij uitstek geschikt als relatiegeschenk, maar mag ook zeker niet ontbreken in jouw huisstijl. Kies de kleur van het calendarium dat past bij jouw design en print jouw design in full colour op de kopstrook. Begin 2021 daarom sterk met een fantastische kalender aan de muur.

3 Maandskalenders Memo

Nog op zoek naar een relatiegeschenk voor 2021? Deze 3 maanden kalender met jouw ontwerp zijn de perfecte oplossing. Deze kalenders hebben ook nog een memoblok aan de linkerkant, waarop je óók nog je belangrijke info kwijt kan. Kies de kleur van het calendarium dat past bij jouw design en print jouw ontwerp in full colour op de kopstrook.

5 Maands Kalenders Memo

Deze 5 maanden kalender is bij uitstek geschikt als relatiegeschenk, maar mag ook zeker niet ontbreken in jouw huisstijl. Print jouw ontwerp in full colour op de kopstrook onder het grijze calendarium voor een uniek geschenk. Het voordeel van deze kalender is het memoblok (links) waarop jij belangrijke afspraken, verjaardagen en andere reminders kunt schrijven.

3 Maands Kalenders Mega

Deze 3 maanden kalender is bij uitstek geschikt als relatiegeschenk om aan klanten te geven, want wie kijkt nou niet vaak naar een kalender? Nog mooier als jouw merk er prominent in beeld staat. Kies de kleur van de kalender dat past bij jouw design. Het voordeel van deze kalender is dat het volledig bedrukt kan worden (met uitzondering van de kalenderblokken), in tegenstelling tot andere varianten waarop enkel de kopstrook bedrukt kan worden.

4 Maandskalenders Mega

Deze 4 maands kalender is bij uitstek geschikt als corporate gift, maar mag ook zeker niet ontbreken in jouw huisstijl. Een mega kalender die écht goed opvalt. Kies de kleur van het calendarium dat past bij jouw design. Het voordeel van deze kalender is dat deze volledig bedrukt kan worden (met uitzondering van de kalenderblokken), in tegenstelling tot andere varianten waarop enkel de kopstrook bedrukt kan worden. Zo lijkt jouw kalender zo nog een stuk unieker!

5 Maands Kalenders Maxi Compact

Deze 5 maanden kalender is bij uitstek geschikt als corporate gift, maar mag ook zeker niet ontbreken in jouw huisstijl. Print jouw design in full colour op de kopstrook onder het grijze calendarium. Het voordeel van deze kalender is dat deze volledig bedrukt kan worden waar andere varianten enkel een bedrukbare kopstrook hebben.

6 Maands Kalenders

Deze 6 maanden kalender is onze meest complete kalender en bij uitstek geschikt als corporate gift, maar mag ook zeker niet ontbreken in jouw huisstijl. Print jouw design in full colour op de kopstrook onder het grijze calendarium. Het voordeel van deze kalender is dat deze volledig bedrukt kan worden waar andere varianten enkel een bedrukbare kopstrook hebben.

3 Maands Bureau Kalenders

Deze klassieke 3 maanden bureau kalender is bij uitstek geschikt als corporate gift, maar mag ook zeker niet ontbreken in jouw huisstijl. Kies de kleur van het calendarium dat past bij jouw design, dat geprint kan worden op de kop- en voetstrook in full colour. Let op: De kalenders worden niet standaard met maand en datum ontwerp geleverd, dit moet je zelf bijvoegen in je ontwerp!

4 Maands Bureau Kalenders

Deze klassieke 4 maanden bureau kalender is bij uitstek geschikt als corporate gift, maar mag ook zeker niet ontbreken in jouw huisstijl. Jouw design kan worden geprint op de kop- en voetstrook in full colour. Let op: De kalenders worden niet standaard met maand en datum ontwerp geleverd, dit moet je zelf bijvoegen in je ontwerp

5 Maands Bureau Kalenders

Deze klassieke 5 maanden bureau kalender is bij uitstek geschikt als corporate gift, maar mag ook zeker niet ontbreken in jouw huisstijl. Jouw design kan worden geprint op de kop- en voetstrook in full colour. Standaard jaarkalender op de achterzijde. Let op: De kalenders worden niet standaard met maand en datum ontwerp geleverd, dit moet je zelf bijvoegen in je ontwerp!

Contact

Web Wauw

t : 085-79 22 928

e: info@webwauw.nl

Info

 

Kvk nummer  75 79 07 85 
Btw nummer  NL 001559470 B64

Iban NL 80 KNAB 0259 5967 52

Bic Knabnl2h