info@webwauw.nl

085-79 22 928

T-shirt korte mouw

T-shirt korte mouw ideaal voor mannen. Dankzij dit model met korte mouwen en ronde hals, met een gewicht van 135 g/ m², is dit product uiterst geschikt en comfortabel om te gebruiken in warmere periodes.

T-shirt lange mouw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Polo korte mouw

Budget Polo's zijn altijd scherp geprijsd. De polo's zorgen voor een nette maar toch frisse uitstraling en zijn beschikbaar in diverse kleuren. De polo's zijn gemaakt van 100% katoen en voor zowel mannen als vrouwen beschikbaar. Zo loopt iedereen er altijd netjes bij!

Overhemd

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Polo lange mouwen

Met web wauw Lange Mouw Polo's zal je zeker opvallen, ongeacht hoe het weer is. Ideaal voor het laten zien van jouw logo of bericht.

Tas

Deze sporttas van het merk Sol is erg basic maar functioneel, hij is perfect voor al je sportspullen en zorgt voor een optimale afvoer van transpiratie en vocht. De samenstelling van 210D polyester is resistent en ideaal om de tas gemakkelijk op te vouwen en op te bergen. De hoeken zijn verstevigd om de weerstand en levensduur te vergroten en de koorden zijn verstelbaar zodat ze voor iedereen passen. Het is ontworpen om te worden aangepast met verschillende technieken.

Contact

Web Wauw

t : 085-79 22 928

e: info@webwauw.nl

Info

 

Kvk nummer  75 79 07 85 
Btw nummer  NL 001559470 B64

Iban NL 80 KNAB 0259 5967 52

Bic Knabnl2h