info@webwauw.nl

085-79 22 928

Markeerstift

Markeerstiften met 2 verschillende fluorescerende kleuren en beitelpunt met 2 schrijfbreedtes. Dit is een opvallend promotie artikel dat elke ontvanger met smart kan ontvangen. Kies uit de kleur geel, oranje of groen en personaliseer het product met jou logo! In combinatie met een pen of notitieblok van web wauw, kom je helemaal voor de dag en heb je de perfecte giveaway voor jou relatie.

TrioMarker

Een markeerstift met drie verschillende kleuren, die je kan personaliseren met jou logo of motto! Perfect voor elke goodie bag, om je klant is echt even goed in de watten te leggen! De TrioMarker markeerstiften bevat de fluorescerende groene, gele en roze kleuren. Ideaal om gemarkeerde teksten te onderscheiden van elkaar! Daarnaast levert web wauwde snelste levering tegen de aller laagste prijs van Nederland!

Luxe StarMarker

Een stervormige markering die onmiddellijk alle aandacht steelt. Zou het niet geweldig zijn als het product uw logo had. Dit creëert een onuitwisbare indruk! De starmarker bevat 5 unieke kleuren, waardoor de bruikbaarheid van de markeerstift aanzienlijk verbeterd. Niet overtuigd? web wauw biedt zelfs het product tegen de laagste prijs en de snelste ommekeer van Nederland! Laat ons weten wat u van het product vindt!

Contact

Web Wauw

t : 085-79 22 928

e: info@webwauw.nl

Info

 

Kvk nummer  75 79 07 85 
Btw nummer  NL 001559470 B64

Iban NL 80 KNAB 0259 5967 52

Bic Knabnl2h