info@webwauw.nl

085-79 22 928

Budget pennen

Budget pennen bestel je bij web wauw voor de laagste prijs in Nederland. De budget pen is beschikbaar in 8 kleuren en al vanaf 50 stuks te bestellen. De pennen worden full color bedrukt: ideaal om jouw logo er mooi uit te laten komen.

Luxe pennen

Wil je indruk maken bij jouw relaties? Bestel dan luxe pennen bij web wauw! Deze pennen met 'witte body' zijn in blauw, zwart, groen en rood verkrijgbaar en kunnen in full color bedrukt worden. Deze pennen liggen lekker in de hand, wegens de rubberen grip om de pen. Perfect als een giveaway!

Standaard pen

Hallo Shakespeare! Wil jij dat klanten jouw merk altijd bij de hand hebben? Met de bedrukte pennen van web wauw is dat zo geregeld! Onze blauw schrijvende balpennen van het merk Senator® hebben een tijdloos design. Met gepolijste houder en royale, gekleurde clip/drukknop.

Luxe uitstraling

Altijd voorbereid met onze meest luxueze pennen! Print uw logo op deze duurzame blauwe schrijvende pennen die comfortabel in uw hand zitten. Voor een speciale afwerking kun je het logo graveren op deze kwaliteitsvolle pennen die in verschillende kleuren zijn verkrijgbaar.

Basic pennen

De basic pen is een robuuste pen, die jaren mee gaat. Druk jouw logo in full color op deze pen zodat jouw logo onder vele ogen komt. De basic pen is een perfect relatiegeschenk en te bestellen in een blauwe en een rode variant.

Luxe balpennen full color

De Clexton pen van web wauw is een scherp geprijsde plastic pen. De pen heeft een klikmechanisme en soft touch greep. De schrijfkleur van deze pen is zwart. Deze full colour bedrukte pennen zijn beschikbaar vanaf 25 stuks!

Baron pennen

Baron Pennen bestel je bij web wauw voor de laagste prijs van Nederland. De pen is beschikbaar in 7 kleuren en al vanaf 25 stuks te bestellen. De pennen worden full color bedrukt: ideaal om jouw logo er mooi uit te laten komen.

Transparante Baron Pennen

Transparante Baron Pennen bestel je bij web wauw voor de laagste prijs in Nederland. De pen is beschikbaar in 7 kleuren en al vanaf 25 stuks te bestellen. De pennen worden full color bedrukt: ideaal om jouw logo er mooi uit te laten komen.

Paper Write pennen

Blauwschrijvende balpen van karton met houten clip en gekleurde kunststof accenten.

Bottle Pennen

Deze blauw schrijvende balpennen zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen. Daardoor is dit het perfecte milieuvriendelijke relatiegeschenk voor als je een strak budget hebt. Bedruk ze met jouw logo of ontwerp. Let op: onder de 300 stuks zijn deze pennen alleen onbedrukt verkrijgbaar.

Biologisch afbreekbare pennen

Miljoenen pennen worden per jaar gebruikt en weggegooid. Wat nou als ze recyclebaar, of zelfs biologisch afbreekbaar zijn? Met Biologisch afbreekbare pennen, ben je er zeker van dat je bijdraagt aan de vermindering van vervuiling in de natuur.

Write Light zaklamp

Je dacht dat een zaklamp handig was? Wat denk je van een 2-in-1 combinatie van een zaklamp en een pen? Een blauw schrijvende balpen met puntstuk met verlichting, clip, afneembare dop en omhangkoord. Het ideale relatiegeschenk die licht brengt in donkere tijden. Incl. batterijen.

USB Pen Stockholm

De USB Pen Stockholm is USB-stick en pen in één. De nieuwste technologie in combinatie met een slim ontwerp en high-end uitstraling. De USB Pen Stockholm onderscheidt zich door de combinatie van de nieuwste technologie (Micro UDP-chip) en hoogwaardige materialen gepresenteerd in een slim ontwerp.

Contact

Web Wauw

t : 085-79 22 928

e: info@webwauw.nl

Info

 

Kvk nummer  75 79 07 85 
Btw nummer  NL 001559470 B64

Iban NL 80 KNAB 0259 5967 52

Bic Knabnl2h