info@webwauw.nl

085-79 22 928

Standaard posters

Goedkope posters bestellen? Dan zijn de Standaard posters perfect voor jou! Met verschillende formaten en 3 papiersoorten zit er iets tussen wat perfect bij je marketing past.

Posters op eigen fornmaat

Maak indruk met deze posters op eigen formaat. Met deze posters kan je elke ruimte met de mooiste ontwerpen versieren.

Blueback posters

Blueback posters hebben een blauwe achterkant. Hierdoor schijnt de poster niet door en komt jouw ontwerp goed tot zijn recht op overbelichte locaties, billboards en postermuren.

Abri posters

Reclame langs de weg of in een bushokje? Bestel dan snel je abri posters

Waterbestendige Posters

Posters nodig die tegen weer en wind kunnen? Zorg ervoor dat jouw posters in elke weersomstandigheid leesbaar blijft en bestel onze Waterbestendige Posters.

Fotoposters

Met deze posters kan je jouw foto's op poster formaat hebben. De posters worden op speciaal 190 grams fotopapier gedrukt, waardoor je foto's goed tot hun recht komen.

Zelfklevende Posters

Deze zelfklevende posters zijn erg gemakkelijk op te plakken. Ze hebben een zelfklevende achterkant met noppenstructuur, wat het eenvoudig maakt om in een korte tijd veel posters te plakken en te herplakken.

Dubbelzijdige posters

Deze posters zijn dubbelzijdig geprint. Perfect om op glas te plakken zodat jouw poster van binnen én van buiten te zien is.

Contact

Web Wauw

t : 085-79 22 928

e: info@webwauw.nl

Info

 

Kvk nummer  75 79 07 85 
Btw nummer  NL 001559470 B64

Iban NL 80 KNAB 0259 5967 52

Bic Knabnl2h