Website of webshop Redesign

We bouwen mooie websites en duurzame merken. Ons team is gespecialiseerd in het herontwerpen van websites en digitale mediastrategie.

RESULTATEN EERST

Bij Web Wauw zijn we niet gefocust op het winnen van prijzen of het maken van websites voor de lol. Vanaf het allereerste consult wordt elke klant en elk project gestart met het oog op online strategie en planning. We willen dat onze webherontwerpprojecten echte resultaten opleveren en bedrijfsdoelen halen of overtreffen.

STRATEGIE

 Succesvolle websites en digitale marketingcampagnes zijn het product van doordachte langetermijnstrategieën. Voordat we een online project opnieuw ontwerpen, ontwikkelen of lanceren, maken we een plan voor succes op basis van onze ervaring en uw behoeften

MARKETING

Het herontwerpen van een website of digitaal merk is slechts de eerste stap van een langetermijnstrategie om de omzet te verhogen. We ontwikkelen intelligente en effectieve digitale marketingstrategieën die niet alleen klanten naar uw deur brengen.

CREATIEF

We helpen onze klanten om hun bedrijven en ideeën online te realiseren. Vaak is het niet het bedrijf dat een revisie nodig heeft, alleen de website. Het doel van een herontwerpproject van een website is om de look en feel van uw merk op te frissen, uw bedrijf up-to-date te brengen en uw prospects om te zetten in echte klanten.

INTERACTIEF

Communicatie is alles. Website Redesign bevindt zich op het snijvlak van interactief ontwerp. Elke website is ontworpen om er even goed uit te zien op computers, tablets en telefoons. E-commerce. Mobiele apps. Contentmanagement systeem. Contentontwikkeling

IMPACT VAN EEN HERONTWERP VAN EEN WEBSITE:

Verhoog uw omzet en trek nieuwe klanten aan
Een nieuwe website kan helpen nieuwe leads aan te trekken en die leads om te zetten in uw beste klanten.

Merkbekendheid verbeteren of creëren
De eerste stap om nieuwe klanten te werven, is hen te laten weten dat u bestaat. Een schone, moderne en goed ontworpen website gaat ook ver.

Directe updates
Wanneer we een website opnieuw ontwerpen, zorgen we ervoor dat deze wordt gemaakt in een formaat dat iedereen kan begrijpen en waarin u gemakkelijk kunt werken. Voorbij zijn de dagen dat u iemand moest bellen (en betalen) elke keer dat u een prijs moest wijzigen, of een bericht, of voer een special uit. Onze websites draaien op een platform waarmee u direct inhoud kunt maken, bijwerken en publiceren.

Contact

Web Wauw

t : 085-79 22 928

e: info@webwauw.nl

Info
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Graag op de hoogte blijven van onze aanbiedingen schrijf u nou in.

© 2022 Desinged by web wauw