info@webwauw.nl

085-79 22 928

Spandoeken met eigen formaat

Professionele spandoeken nodig voor jouw evenement? Bestel jouw spandoeken snel en voordelig bij HelloprintConnect. Bepaal zelf de grootte van het spandoek en upload je eigen ontwerp. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

Bouwhekdoeken

Lege bouwhekken zorgen voor een saaie uitstraling. Zorg dat je opvalt in de grijze massa en kies voor een bouwhekdoek met jouw persoonlijke opdruk. De bouwhekdoeken hebben een standaard formaat van 174 x 338 cm.

Dranghekdoeken

Maak je veel gebruik van dranghekdoeken en wil je die lelijke kale hekken opvrolijken met jouw logo of boodschap? Met een mooi dranghekdoek van web wauw val je gegarandeerd op tussen de concurrentie!

Steigerdoeken

Wil je reclame maken tijdens jouw project? Met de steigerdoeken van web wauwval je direct op in het straatbeeld. Je kunt steigerdoeken in bijna elk formaat dat je wenst bestellen. De maximale grootte van je steigerdoek is voor vlaggendoek 300 x 300 cm en voor gaatjesdoek 500 x 500 cm.

Baniervlaggen

Wil je opvallen bij een outdoor event, op straat of voor het kantoor? Dan ben je op zoek naar een baniervlag, ook wel een staande mastvlag genoemd. Bij web wauw worden alle banieren bedrukt op duurzaam weersbestendig materiaal, zodat deze in weer en wind in perfecte staat blijven.

Backdrops

Wil je tijdens jouw evenement een unieke sfeer creëren? Met de backdrops van web wauwmaak je gegarandeerd indruk. De backdrops zijn verkrijgbaar in 3 verschillende materialen. Kies je voor Dekotex, dan kan je een backdrop tot wel 25m2 bestellen! Het spandoek wordt geleverd exclusief het metalen framework. De spandoeken hebben ringen om de 30cm.

Wandframe met spandoek

Prachtige spandoeken met een mooi wandframe, daar maak je indruk mee! Onze frames zijn robuust en gemaakt van aluminium en worden standaard geleverd inclusief spanelastieken en exclusief bouten & moeren. Je kan de frames zowel buiten als binnen gebruiken.

XL doeken

Ben jij op zoek naar extreem grote doeken van meer dan 25m2? web wauw biedt je de mogelijkheid om een compleet bedrijfsgebouw te voorzien van een spandoek. De maximum breedte van één doek is 5 meter, maar doordat de banen van de doeken aan elkaar kunnen worden gezet is het mogelijk om immense doeken te creëren.

Gevelbanner

Ben jij op zoek naar extreem grote doeken van meer dan 25m2? web wauw biedt je de mogelijkheid om een compleet bedrijfsgebouw te voorzien van een spandoek. De maximum breedte van één doek is 5 meter, maar doordat de banen van de doeken aan elkaar kunnen worden gezet is het mogelijk om immense doeken te creëren.

X-banners

Presenteer jouw bedrijf aan het grote publiek met x-banners. Door de unieke vorm valt jouw banner zeker op bij een beurs of ander evenement, ideaal voor een unieke presentatie! Bestel daarom snel jouw unieke X-banner bij web wauw.

L-banners

Maak jouw beursuitrusting compleet met een L-banner! Met een L-banner laat je namelijk jouw boodschap over komen op alle voorbijgangers. Makkelijk draagbaar door de bijgevoegde draagtas. De L-banner is beschikbaar met snelle levertijden.

Bouwhekdoek (rood)

Niemand kan om deze bouwhekdoeken heen! De perfecte manier om je publiek te vertellen dat afstand houden de norm is. De bouwhekdoeken zijn 174cm x 338cm. Het ontwerp hebben we alvast voor je geregeld!

Beachbanner

Deze reclamedrager is perfect voor op het strand of op de grond! De banner is dubbelzijdig bedrukt en zeer licht van gewicht. De beachbanner is makkelijk op te vouwen tot een cirkelvormig draagbaar geheel. Alle formaten zijn binnen een paar minuten op- en afgebouwd.

Skytubes

Toren overal bovenuit met de bedrukte skytubes van web wauw. Door het wapperende en speelse effect die de blower aan jouw skytube geeft val je gegarandeerd op. Skytubes brengen jouw boodschap naar grote hoogte. web wauw biedt skytubes ook aan met een blower.

Contact

Web Wauw

t : 085-79 22 928

e: info@webwauw.nl

Info

 

Kvk nummer  75 79 07 85 
Btw nummer  NL 001559470 B64

Iban NL 80 KNAB 0259 5967 52

Bic Knabnl2h