info@webwauw.nl

085-79 22 928

Featherflags

Wil je je merk onder de aandacht brengen of laten zien aan je klanten dat je weer open bent voor bijvoorbeeld takeaway? Wil je graag reclame die bestendig is tegen elke weersomstandigheid?

Dropflags

Wil je opvallen bij een outdoor evenement, op straat of op het strand? Dan ben je op zoek naar dropflags, ook wel beachflags genoemd. Bij HelloprintConnect worden de dropflags bedrukt op duurzaam weersbestendig materiaal, zodat de vlaggen in weer en wind in perfecte staat blijven.

Waveflags

Wil je opvallen bij een outdoor evenement, op straat of op het strand? Met Waveflags heb je een heel bijzondere uitstraling! Bij web wauw worden de waveflags bedrukt op duurzaam weersbestendig materiaal, zodat de waveflags in weer en wind in perfecte staat blijven.

Square beachflags

Laat jouw bedrijf, organisatie of vereniging opvallen met square beachflags! Onze rechthoekige beachflags zijn de ideale eyecatcher voor beurzen, winkels, evenementen, open dagen en markten. Opvallend, eenvoudig en snel op te zetten, voor indoor- en outdoortoepassingen én altijd scherp geprijsd.

Square beachflags (zeefdruk)

Laat uw bedrijf, organisatie of vereniging opvallen met square beachflags! Onze reachthoekige beachflags zijn de ideale eyecatcher voor beurzen, winkels, evenementen, open dagen en markten. Opvallend, eenvoudig en snel op te zetten, voor indoor- en outdoortoepassingen én altijd scherp geprijsd.

Contact

Web Wauw

t : 085-79 22 928

e: info@webwauw.nl

Info

 

Kvk nummer  75 79 07 85 
Btw nummer  NL 001559470 B64

Iban NL 80 KNAB 0259 5967 52

Bic Knabnl2h