info@webwauw.nl

085-79 22 928

Sirius waterfles

Deze waterfles is gemaakt van helder Tritan kunststof. De fles is milieuvriendelijk, BPA-vrij, lekvrij, duurzaam en herbruikbaar! De fles heeft een praktische schroefdop in dezelfde kleur als de fles. Ga voor duurzame promotie bij je klanten! De fles heeft een inhoud van 650 ml en is verkrijgbaar in 5 kleuren. Let op: we raden aan om de fles met de hand af te wassen.

Silverline waterfles

Deze lichtgewicht, aluminium waterfles is één van onze favorieten! Het strakke design heeft een matching colour accent met opvallende zilverkleurige lijn rondom. De fles heeft een inhoud van 750 ml en komt met handige draaidop. Verkijgbaar in 5 kleuren! Let op: we raden aan om de fles met de hand af te wassen.

Heupfles

Deze klassiek RVS heupfles is ideaal om een drankje mee te nemen voor onderweg. Een typisch cadeau om weg te geven aan collega’s of als relatiegeschenk. In het flesje kun je 200 ml drank bewaren. Niet geschikt om in de vaatwasser te gebruiken.

Tritan Fles met Rietje

Geef de Tritan Fles met Rietje als cadeau voor je klanten of werknemers, ze zullen van deze handige fles, met rietje en draaghaak, zeker onder de indruk zijn. Het heeft een inhoud van 750 ml en is vrij van BPA. Kies uit de vier prachtige kleuren en druk jouw logo in full colour voor een mooi effect.

Sluitbare Infuser Fles

Deze Sluitbare Infuser Fles is handig en stylish tegelijkertijd. Met deze fles is het voorbij met het lekken! Vul het met je favoriete kruiden of fruit. Het heeft een inhoud van 700ml en het tritan materiaal is krasvrij waardoor jouw bedrukte logo er lang mooi op blijft zitten.

Bopp Fruit Infuser Fles

Bestel de Bopp Fruit Infuser Fles voor all je werknemers of klanten om hun dag op te frissen. Deze fles is een super originele en onverwachts cadeau. Het is niet te groot, slechts 25 cm hoog, maar heeft een inhoud van meer dan 650 ml. Je klanten, zakenpartners, of werknemers zullen deze overal met zich mee dragen, met jouw fantastische logo erop. Dat is pas goedkoop adverteren!

Neva Water Fles Tritan 450ml

De Neva Water Fles Tritan is het perfecte praktische relatiegeschenk. Het Tritan materiaal zorgt ervoor dat ze erg lang mee gaan en duurzaam zijn. Ze wegen maar 100 gram en hebben een inhoud van 450ml wat je tas niet veel zwaarder maakt. Voor je werknemers, zakenpartners, of klanten, iedereen zou een fles met jouw logo en een prachtig design waarderen.

Doppers

De Dopper waterfles koop je natuurlijk bij web wauw . De fles met een missie en perfect voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi. Een ontwerp waar we trots op zijn, klimaatneutraal geproduceerd, vrij van giftige stoffen zoals BPA. De flesjes zijn eindeloos herbruikbaar en vaatwasmachinebestendig. Deze hippe waterfles is ontwikkeld om het plastic afval van wegwerpflessen & pet flessen te verminderen. In Nederland alleen al worden per dag meer dan 500.000 plastic (water)flesjes weggegooid!

Stalen Doppers

De Stalen Dopper waterfles koop je natuurlijk bij web wauw. De fles met een missie en perfect voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi. Een ontwerp waar we trots op zijn, klimaatneutraal geproduceerd, vrij van giftige stoffen zoals BPA. De flesjes zijn eindeloos herbruikbaar en vaatwasmachinebestendig.Deze hippe waterfles is ontwikkeld om het plastic afval van wegwerpflessen & pet flessen te verminderen. In Nederland alleen al worden per dag meer dan 500.000 plastic (water)flesjes weggegooid!

Contact

Web Wauw

t : 085-79 22 9281

e: info@webwauw.nl

Info

 

Kvk nummer  75 79 07 85 
Btw nummer  NL 001559470 B64

Iban NL 80 KNAB 0259 5967 52

Bic Knabnl2h